SALG , LEDELSE OG DIGITALISERING

Uanset om du er en topchef eller CCO, der fører tilsyn med enorme tilbud eller hundreder af salgsmedarbejdere eller en salgsdirektør, manager, iværksætter eller endda konsulent, ved du, at salg er svært, og at det har ændret sig dramatisk gennem årene. Salg i dag er kompliceret, fyldt med nye koncepter inden for strategi, banebrydende software og høje kundeforventninger. Samtidig skal du forblive personlig, møde kunden i øjenhøjde og være i stand til at fremstå troværdig. De traditionelle salgsfærdigheder er på ingen måde ude af billedet, men det bliver fortsat sværere at mestre, i takt med at store dele af kunderejsen foregår digitalt.

Vi har derfor inddelt vores dagsorden i tre hovedemner, som du på konferencen opnår viden om:

LEDELSE & STRATEGI

At være centrum og have ansvaret for en organisation kræver en forståelse for nye virksomhedsudfordringer. Vi vil berøre forskellige tilgange til salgsstrategier og ledelse af kommercielle afdelinger. Dette inkluderer keynotes om aktuelle tendenser inden for salg, forandringsledelse, kultur, skalering og vækst.

1

SALG & MOTIVATION

At lede vejen for dit salgsteam betyder at forstå både dig selv, dit team, dit produkt og din kunde. Digitalisering ændrer købers rejse og giver et nyt perspektiv på kundeoplevelse og succes. Vi kommer også omkring emner som produktivitet, effektivitet, salgsaktivitet og coaching.

2

DIGITALISERING & INNOVATION

Ingen salgsafdeling leverer noget uden den rigtige struktur og teknologi, der understøtter det. CRM-systemer har eksisteret i årtier, så hvad er nyt? Vi kommer til at tale om noget af det nyeste software på markedet, som b.la. kunstig intelligens, big data, maskinlæring og hvordan virksomheder klogt og innovativt, kan anvende digitale platforme mest effektivt.

3

FORBERED DIG PÅ FREMTIDEN FOR SALG

Networking
Kom tidligt og meld din ankomst for at få mest ud af dagen. Vi byder på god morgenmad og kaffe, så vi kan starte dagen med god energi og friske hjerner.

Intro:
Vi byder velkommen til SetSales Summit 2021..

Simon Skovborg

Keynote
Hvilke nye trends kommer til at definere fremtiden for salg? Hvordan påvirker teknologi, demografi og økonomi, dine salgsmuligheder både nu og i fremtiden? Vi byder velkommen til SetSales 2021 med en meget interessant keynote om, hvordan man starter dette årti med succes.

Strategi & Ledelse
En direktørs handlinger påvirker hele organisationen, men ægte succes i produktivitet afhænger i høj grad af resten af organisationen. Virksomheder kæmper for at få de mest talentfulde inden for salg og ledelse, så hvordan samler du det bedste team og skaber selvkørende sælgere, der bliver ved med at resultater??

Teknologi & Innovation
Coronavirus har medført usikkerhed, hvilket har forårsaget, at ledere og organisationer har været nødsaget til at udforske nye strategier og værktøjer, der kan hjælpe med at sikre salgseffektiviteten og omsætningen. Find ud af, hvordan du benytter de nyeste teknologier til at navigere ud af corona-krisen både smartere, bedre og stærkere.

Salg & Motivation
Folk ønsker at købe fra folk, de kan lide, og at lide nogen begynder med at lære dem at kende. For at opbygge stærke og meningsfulde relationer med kunder, skal du være både personlig og relevant. I en fortsat mere digitaliseret verden, er det dog lettere sagt end gjort. Få indsigt i hvordan du ved at anvende personalisering i salg, kan skille dig ud fra mængden

Networking Pause
Tag en pause og udnyt tiden til at netværke og udforske udstillingsområdet. 

Teknologi & Innovation
Med forventede fremskridt inden for teknologi, kan mange opgaver inden for den traditionelle salgsfunktion snart automatiseres. Vil sælgeren stadig være ligeså relevant for organisationen? – Ja, men i hvilken grad? – Lad os udforske hvordan.

Strategi & Ledelse
Hvordan sørger du for, at dine salgskanaler og funktioner skaleres sammen med resten af organisationen? Vækst og succes giver mulighed for flere teams, ledere og større budgetter. Lær af succeser – og fiaskoer.

Salg & Motivation
Sales Excellence fokuserer på optimering af virksomhedens aktiviteter, værktøjer og processer, og som dermed understøtter eksekveringen af salgsstrategien. Men hvordan formidler man dette gennem hele organisationen, og hvordan får man det integreret i virksomhedskulturen? Hør med og få svaret.

Sales Enablement
Hvis du vil lede din salgsafdeling effektivt, skal du i høj grad fokusere på at få salg og marketing til at arbejde tæt sammen – er det let? – Nej. Værktøjer, uddannelse og funktionerne i afdelingerne er vidt forskellige. Lad os tale om, hvad der er nyt i Sales Enablement og hvordan direktøren og salgschefen, kan få afdelingerne til at samarbejde – og levere solide resultater .

Networking og Pause
Vi sørger for en frokost, så du kan få ny energi til den sidste halvdel af SetSales 2021. Der er også tid til netværk og udforskning af udstillingsområdet.

Strategi & Ledelse

I løbet af det sidste årti har prospektering i salg ændret sig dramatisk, da data og indsigt nu bliver leveret øjeblikkeligt. Det gør det b.la. nemmere at forudse, hvilke kunder, der er mest tilbøjelige til at konvertere og kan hjælpe din salgsafdeling med at prioritere deres prospects. Vi taler om, hvordan datadrevet prospektering, kan hjælpe salgsafdelingen til at eksekvere på de rette leads omsætte for mere på kortere tid.

Salg & Motivation
Covid-19-krisen har forårsaget forstyrrelser og usikkerhed for næsten alle virksomheder over hele verden. Lær hvordan virksomheders salg kan trives i et miljø med usikkerhed og forhindringer med opsøgende salg og up-skilling af medarbejdere. Få ny inspiration til hele dit salgsteam og få en afgørende konkurrencemæssig fordel.

Virkelighedsnære virksomhedscases
Vi viser tre udvalgte virksomhedscases fra nogle af de mest populære salgsløsninger lige nu. Hvis du vil forbedre din salgsindsats, finder du konkrete, håndgribelige og relevante værktøjer og tips i dette oplæg.

Keynote
Baseret på erfaringer fra nogle af verdens hurtigst voksende virksomheder og det nyeste materiale i 2. udgave af From Impossible To Inevitable, efterfølgeren til Predictable Revenue, dykker Aaron Ross ned i de overraskende få, men ekstremt vigtige fokusområder, der skaber forudsigelig vækst.

Networking Pause
Tag en pause og udnyt tiden til at netværke og udforske udstillingsområdet. 

Salg & Motivation
Salg er en kombination af fysiologi, psykologi og rådgivende færdigheder. Virksomheder må ikke udelukkende fokusere på at undervise sine sælgere i salgsfærdigheder. At lære at udnytte viden om intelligens, følelser og at styre det neurologiske perspektiv i usikre tider, er en nøglefunktion i at drive en salgsafdeling. 

Strategi & Ledelse
Dine eksisterende kunder ejer 80% af din virksomheds værdi og vækstpotentiale. I lyset af Covid-19 er det vigtigt for organisationer at analysere, overvåge og udvikle bedre kundeoplevelser og se organiske vækstresultater – og forbløffende kundeloyalitet. 

Teknologi & Innovation
Den digitale transformation udvikles dag for dag, og danner nye muligheder, der kan forbedre skalerbarhed og agilitet, og samtidig reducere omkostninger. Har du en 2021-tankegang, eller sidder du fast i 2011? 

Teknologi & Innovation
Teknologi bliver et vigtigere og vigtigere aspekt for salgsresultater og forretningsvækst. Lad os finde ud af, hvad der er i tankerne hos de øverste salgsledere, og hvordan vi strategisk får mest ud af udviklingen inden for teknologien.

Strategi & Ledelse
Er alle kunder ens? Nej, men de behandles ofte ens. Lad os undersøge fordelene ved segmentering, således at man rent faktisk imødekommer kundernes behov og hjælper med at administrere ressourcer mere effektivt. 

Salg & Motivation
Opdag nye salgsmuligheder med sociale medier. Dette oplæg vil øge din viden om hvem kunden er, hvem køberne er, hvem der er beslutningstagere og hvordan man bedst muligt benytter sig af influencers. Det kan være svært at planlægge sin indsats på sociale medier. Hvordan planlægger du din tilgang til sociale medier?

Keynote
Vil snarest blive annonceret.

Networking
Bliv hængende til drinks og udnyt den sidste mulighed for at udveksle visitkort og håndtryk.