Nordeuropas førende salgskonference

5 November, 2021   |   Clarion Hotel   |   København, Danmark 

0 +

DELTAGERE

0 +

TALERE

0 +

VIRKSOMHEDER

DETTE ÅRS TALERE

Vi inviterer top CXO’er, salgsledere og førende eksperter fra hele verden, til at inspirere, motivere og dele højaktuel viden om salg, ledelse og de nyeste teknologier i branchen. Vores talere består af anerkendte profiler fra erhvervslivet, der gennem mange års erfaring har opbygget et solidt renommé og vidensregister, som de færreste kan prale med. Gennem virkelighedsnære keynotes og paneldebatter, sikrer vi, at SetSales Summit bliver fyldt med relevante informationer og indsigter, så dig og din virksomhed, kan blive klar til at indfri sit fulde potentiale.

“Your greatness is measured by your horizons.”
Michelangelo

HVEM DELTAGER?

0%

C-Levels

0%

Salg & Marketing

0%

IT- Konsulenter

0%

Andre

C-Levels

FORRETNINGSUDVIKLERE

IVÆRKSÆTTERE

UDVIKL DIN VIRKSOMHEDS SALGSSTRATEGI

Vi vil opleve en rivende udvikling i, hvordan salg og relationsbyggelse kommer til at foregå i fremtiden. Ny teknologi og software, er under konstant udvikling og det er derfor vigtigt at holde sig opdateret på de seneste trends og systemer, der er til rådighed på markedet. Roller som CCO, salgsdirektør og sælger, ændrer sig drastisk i takt med at verden fortsat bliver mere digitaliseret. Hvordan man bibeholder tætte relationer, samarbejder virtuelt og opbygger tillid, er blot få faktorer, der i løbet af det sidste år har ændret sig markant.  Det stiller ekstremt store krav til ledere, som har ansvaret for at ansatte kan navigere og føle sig tilpasse i diverse digitale platforme, hvor kommunikation i mange tilfælde foregår nu om dage . Deltag på SetSales Summit og få inspiration til, hvordan du kan tilpasse og tilrettelægge din salgstrategi!

I SAMARBEJDE MED ORGANISATIONER SOM

“Your primary goal should not be to close a deal, but to help your customers solve problems and realize success.”
Aaron Ross
SetSales Summit 2021 Keynote-taler

Fra bestselleren “From Impossible To Inevitable: How Hyper-Growth Companies Create Predictable Revenue”

VORES AGENDA

STRATEGI & LEDELSE

At være centrum og have ansvaret for en organisation kræver en forståelse for nye virksomhedsudfordringer. Vi vil berøre forskellige tilgange til salgsstrategier og ledelse af kommercielle afdelinger. Dette inkluderer oplæg om aktuelle tendenser inden for salg, forandring, kultur, skalering og vækst.

1

SALG & MOTIVATION

At lede vejen for dit salgsteam betyder at forstå både dig selv, dit team, dit produkt og din kunde. Digitalisering ændrer købers rejse og giver et nyt perspektiv på kundeoplevelse og succes. Vi også komme omkring emner som produktivitet og effektivitet, salgsaktivitet og coaching.

2

DIGITALISERING & INNOVATION

Ingen salgsafdeling leverer noget uden den rigtige struktur og teknologi, der understøtter det. CRM-systemer har eksisteret i årtier, så hvad er nyt? Vi kommer til at tale om noget af det nyeste software på markedet, Kunstig Intelligens, Big Data, maskinlæring og hvordan virksomheder klogt og innovativt, anvender teknologi mest effektivt.

3

DE RETTE SALGSKOMPETENCER

Sælgere skal være værdibaserede, rådgivende agenter og idédrivere, og de skal være forandringsagenter med mange kvalifikationer. De bliver nødt til at tale om resultaterne og den effekt, deres produkt og tjenester kan have på deres kunders forretning. De har også brug for mange forskellige færdigheder til at indsamle leads, afdække behov, finde løsninger, forhandle, udvikle stærke relationer og effektivt styre deres tid og dag.

EKSEMPLER PÅ VIRKSOMHEDER DER DELTAGER

Vi leverer indsigter til mere end 400 organisationer og virksomheder

HAR DU LYST TIL AT TALE PÅ SETSALES SUMMIT?

NETWORK &
MEDIEPARTNER

HVEM STÅR BAG SETSALES SUMMIT?

Placering for SetSales 2021

Vores værdier er baseret på at levere den højeste kvalitet i alt, hvad vi gør. Derfor vil vores konference i 2021 blive afholdt i de helt nye faciliteter på Clarion Hotel Copenhagen.

Vores mål er at facilitere det idéelle miljø til netværk, vidensdeling og inspiration, når vi forbinder mere end 1.000 ledere og fagfolk med interesse for salg. SetSales bliver afholdt fredag den 5. november 2021.

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup