HVAD ER SETSALES?

Nordeuropas førende salgskonference, SetSales, “sætter sejl” mod fremtiden indenfor salg. Vi leverer indsigter, viden og inspiration til flere forskellige industrier og tilbyder unikke netværksmuligheder. Igennem løbende fysiske og virtuelle events, tilbyder vi professionelle forretningsfolk et fællesskab, hvor de kan søge muligheder for udvikling og samarbejde.

Vi stræber efter at dele højaktuel viden og indsigter på tværs af vores kanaler og samtidigt skabe et unikt netværksmiljø for ledere, beslutningstagere og fagfolk, der arbejder med salg, kunderelationer og forretningsudvikling. Vores fællesskab og deltagere på konferencen, kommer fra mange forskellige brancher og stillinger, hvilket gør SetSales til et unikt mødested, hvor der er mulighed for at udbygge sine faglige og personlige kompetencer.

Vores værdier er baseret på at levere den højeste kvalitet i alt hvad vi gør. Vi tror på, at de stærkeste relationer opbygges og vedligeholdes, når man kan se hinanden i øjnene. Digitale møder og telefonopkald kan gøre mange mange ting lettere, men vil aldrig kunne erstatte den troværdighed og tillid, som opbygges, når vi mødes ansigt til ansigt.

Vores mål er at skabe de perfekte rammer for inspiration og læring og samtidigt tilbyde en unik netværksoplevelse, hvor ligesindede kan mødes.

SetSales er et medie, der deler viden, indsigter og inspiration inden for salg og ledelse. Hvert år afholder vi konferencen SetSales Summit, hvor vores deltagere har mulighed for at netværke med ligesindede, og tilegne sig viden om salg fra anerkendte eksperter og højprofilerede erhvervsfolk.

Ledelse

Portræt Foto - Simon Skovborg

Simon Skovborg

Managing Director
Portræt Foto - Patrick Debois Laursen

Patrick Debois Laursen

Managing Director

SALG & MARKETING

Portrætfoto Lotte Søgaard Pedersen

Lotte Søgaard Pedersen

Marketing Manager
Portræt Foto - Emre Akbayir

Emre Akbayir

Sales Associate

Amalie Schou Christensen

Marketing Associate

SPONSOR RELATIONER

Portrætfoto - Jacob Aleksander Nielsen

Jakob Aleksander Nielsen

Head of Sponsorship Sales
WhatsApp Image 2020-10-07 at 17.27.41

Nicolai Risager

Sponsorship Sales Associate

SPEAKER RELATIONER

Portræt Foto - Andreas Sandemann

Andreas Sandemand

Head of Product Development

GRAFIK OG WEB

Bertil Kau Petersen

Creative Associate
Portræt Foto - Morten Krebs Andersen

Morten Andersen

IT Manager